logo
BioSkinJetting, alternatief botox!

 

Hoe werkt BioSkinJetting?
BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen.

 

BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Het gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Voorafgaand wordt de huid behandelt met het BioSkinSmoothing apparaat. Het BioSkinSmoothing apparaat zorgt voor een betere doorbloeding en het geeft de huid een “stretch-effect”.

Vervolgens wordt de rimpel als het ware losgemaakt van de onderliggende huid met behulp van een microprobe (een heel fijn naaldje). Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.

 

Waar kan BioSkinJetting worden toegepast? Het wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn. Doet het pijn? Nee, er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan. Resultaat: De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseer ik een kuur van vijf tot zeven behandelingen. Hoe ziet de huid er na de behandeling uit? Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u de rode lijntjes camoufleren met de BioSkinJetting Cover Creme, waardoor het niet storend is, u hoeft dus ook geen vrij te nemen van uw werk.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

gesloten
09:00 – 21:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00

 

over ons | privacy reglement | contact | algemene voorwaarden | login
Janneke Lemstra | Hoofdstraat 54 | 9321 CG Peize | Tel. 050-5036269 | Email: info@schoonheidsstudiojanneke.nl