logo
Fruitzuurpeelings

 

Voor iedereen die een huidverbetering en huidverjonging wenst!

Fijne rimpels, onzuivere huid

● een grover wordende huid ten gevolge van huidveroudering, ● huidveroudering veroorzaakt door de zon (z.g. Photo-ageing), ● pigmentvlekken of een “gelige” teint, zijn perfect te behandelen met deze peeling.

 

AHA FRUITZUURPEELINGS

Lactic acid (melkzuur) en Glycolic (glycolzuur) zijn bekende peelende stoffen. Ze behoren tot de Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) die ook wel fruitzuren worden genoemd. Deze Pascaud AHA peels kennen verschillende concentraties die afgestemd worden op uw huidtype en uw huidconditie.

Fruitzuurpeeling verbetert de huidconditieFruitzuurpeelings lossen dode huidcellen op waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding van de huid.

Deze fruitzuurpeelings zijn uitermate geschikt voor het verfijnen van de structuur, pigmentvlekjes, rokershuid, fijne lijntjes en de onzuivere huid. Ook voor iedereen die preventief een jonge en stralende huid wil.

Aan deze fruitzuurpeelings is hamamelis (toverhazelaar) toegevoegd. Hamamelis werkt adstringerend (poriën) samentrekkend en vermindert droogte en beschadigingen.

Het grote voordeel is dat bij deze peelings uw huid niet gaat vervellen en het mogelijk is deze peelings in de zomer uit te voeren. U kunt dit als losse behandeling bij de professional treatment boeken of in kuurverband in combinatie met het marmatrix masker voor langdurig resultaat. Dit in de vorm van een kuur van 4 weken en dan iedere week 1 behandeling bij Knap! Skincare Store Amsterdam.

 

SALICYL PEELING

Speciaal voor een acne huid, vette huid, onzuivere huid, verouderde huid en een zonbeschadigde huid. BHA (beta hydroxy acid) peeling is een salicylzuur peeling en bevat 20% salicylzuur. Salicylzuur lost verstoppingen in de poriën op en vermindert de verhoorning. De huid wordt schoon, glad en de structuur verfijnt.De salicylzuur peeling wisselen we af met de glycolzuur peeling 30 en 50%.

 

MARMATRIX MASKER

mamatrix-maskerAansluitend krijgt u een vliesmasker op basis van hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (zeewier) aangebracht. Het masker wordt geactiveerd met een lotion op basis van sea mayweed en plankton (rijk aan omega 3) extract. Het effect van het masker is:

Verbetering spankracht

● Vermindering lijntjes

● Vermindering roodheid

● Verbetering hydratatie

● Verkoelend

● Grove poriën worden verfijnd

● Antibacteriëel

● Verbetering van de circulatie

U kunt het Marmatrix masker voor gezicht en hals als losse behandeling boeken voor een snelle boost, in combinatie met de AHA peeling of als extra bij de professional treatment.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

gesloten
09:00 – 21:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00

 

over ons | privacy reglement | contact | algemene voorwaarden | login
Janneke Lemstra | Hoofdstraat 54 | 9321 CG Peize | Tel. 050-5036269 | Email: info@schoonheidsstudiojanneke.nl